İFAT MAKİNA 2012 yılında Selimpaşa Organize Sanayi Bölgesindeki 10.000 m2’lik alanda üretim tesisini kurarak, Alın Kaynak Makineleri üretiminin yanı sıra deneyimli kadrosu ile su ve gaz altyapı sistemlerinde kullanılan HDPE boru ek parçaları üretimine başlamış ve sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır.

Uluslararası standartların gerektirdiği şekilde donanımlı bir Kalite Kontrol Laboratuvarı kurmuştur. ISO 9001 Kalite Yönetimi, TSE, GOST, EAC Kalite Uygunluk Belgesi ve CE sertifikalarına sahiptir.

İhracat odaklı başlayan faaliyetlerini zamanla iç pazarda yarattığı güçlü markasıyla ileri bir noktaya taşımıştır. Edindiği vizyon, kalite politikası ve yenilikçi fikirleriyle müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına en uygun ve hızlı çözümler sunmaktadır.

İfat Makina olarak; “Önce İnsan” ilkesini benimseyerek, çalışanlarımız, müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle birlikte, faaliyetlerimizi çağın gereklilikleri, dürüstlük ve güven içinde sürdürmeyi hedeflemekteyiz. Toplum bilinciyle hareket ederek sosyal standartlara uygun olarak çalışmayı firmamız sorumluluğu olarak kabul etmekteyiz.